samarbeidspartnere


 

Regnskapssentralen_enkel

Regnskapssentralen AS er i dag et av distriktets ledene økonomihus, hvor du finner alle regnskaps- og rådgivningstjenester under samme tak. Regnskapssentralen AS er regnskapsføreren for deg som ønsker fokus på økt lønnsomhet, fleksibilitet og kvalitet innen regnskap og økonomi, samt en trygg og familiær samarbeidspartner der du kan føle deg hjemme og få tilfredsstilt dine foretningsmessige behov.


 

garmin

Garmin sitt mål er å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike livene til kundene deres.

Garmin designer og selger produkter, og i dag har de et bredt sortiment som omfavner produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Garmin Norge holder til like utenfor Moss.


saucony_svart

Saucony har laget sko siden starten av 1900-talet, og Saucany har noen av verdens beste løpesko.

Gerisale Multitrade AS er leverandør av løpesko til norske butikker.


 

 

spenst-logo-pos copy

Spenst Moss har vært Moss sitt største og eldste treningssenter i en årrekke, og ikke uten grunn når det er treningsglede som står i fokus.

Spenst tilrettelegger et best mulig treningstilbud for alle medlemmer- et «lav terskel tilbud» for nybegynnere og et bredt og variert tilbud for de aktive. Treningen er bare en del av det hele -miljøet, atmosfæren, tilgjengelighet, renhet, kvalitet og ikke minst instruktører og personal, er viktig for å skape en totalopplevelse som tilfredsstiller medlemmenes forventninger.


interoptik_black

Ïnteroptik, Halden Optiske er genuint opptatt av folk sin øyehelse og etterstreber hele tiden å gi alle best mulig service.

Ïnteroptik har engasjerte og dyktige optikere og assistenter som gir gode råd og bra veiledning om syn og bruk av briller og linser.