Hva nå Mari?

img_2548

Klatring i Ishoel, Ola leder ann… (foto Bård Smestad)

Nå er det offisielt at jeg har lagt opp. Så jeg har ikke lengre en detaljert plan for hva morgendagen skal bringe. Når jeg skal stå opp, når jeg skal spise og når jeg skal trene første 1. Når jeg skal slappe av, og når jeg skal forberede meg til dagens 2. økt. Samt når jeg av og til skal gjør noe annet enn å trene, spise og sove. Derfor er det en smule uvant å ikke vite eksakt hva du skal skal bruke den neste dagen til.

Jeg har begynt å jobbe igjen og stort sett er jeg på jobb, på Byggesakskontoret, alle hverdager fra åtte til rundt kl. 16. Men etter middagen er fortært så dukker alltid spørsmålet opp:

Hva nå Mari? 

Skal jeg ta på meg joggeskoa? Skal jeg trene? Eller skal jeg sette meg på sofaen? Eller skal jeg finne på noe helt annet? Dra på kafe?

Fra å alltid ha et konkret mål å jobbe mot, og vite eksakt hva som venter rundt neste sving, så står jeg nå med blanke ark. Jeg har muligheten til å gjøre alt! Og absolutt ingen ting! Så what to do!

img_2586
img_2598

Jeg leder opp…

img_2604

Bård går ned…;)
Klatring ved Ishoel. (foto Bård Smestad)


img_2666

Klatring på Hardmoen. (foto Bård Smestad)

Jeg har derfor begynt å gjøre noe av det jeg følte jeg ikke hadde tid til når jeg satset. Å klatre! Da handlet det stort sett om å gjennomføre trening som gjorde meg til en bedre utholdenhets-utøver, men dette fokuset må jeg ikke ha lenger! Så de siste to månedene har jeg klatret omtrent like mye som jeg har gjort de siste ti årene! Og det er så utrolig gøy. Spesielt nå som jeg nesten klarer å klatre en halv grad vanskeligere for hver gang jeg klatrer. Opprettholder jeg denne progresjonen, hadde det jo vært helt fantastisk.  😉  Men jeg vet at det er umulig, da en begynner å stangere fort når en kommer bort i 7 tallet på klatreskalaen.

Og selv om det er litt vanskelig å innrømme det så trives jeg relativt bra med det nye livet for øyeblikket!

Men det som har vært ganske så vanskelig er å klare å slappe av med god samvittighet. Ikke få dårlig samvittighet fordi du ikke trener en dag. Det at du prioriterer å gå ut og spise etter jobb og faktisk ikke gjør mye annet som er fornuftig. Du har liksom i deg at du skal trene, og må ut! Men det er lov å gjøre andre ting og.


img_2864

img_2865

Klatring inne på Orkanger. (foto Bård Smestad)

Velkommen til et nytt liv Mari!

 

4 thoughts on “Hva nå Mari?

    1. Det er uten tvil så utrolig mye moro og mange utfordringer en kan begi seg ut på. Og ikke minst gøy å se framgang og bli bedre i noe;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *