Real langtur på raceren…(med kun ei truse i baklomma;)

IMG_1451

IMG_1478

Vi koste oss i sola på raceren denne uka. Heidi kjørte stil og hadde kun med en ekstra truse i tillegg til vindjakke og en sportsbar i baklomma…Helen var litt mer redd for å ikke ha med seg nok mat og diverse andre småting, så hun hadde derfor med seg en liten sekk.

Å sette seg på raceren og dra på skikkelig langtur over flere dager, med kun en ekstra truse i baklomma og et bankkort, er noe jeg alltid hatt lyst til å gjøre. Men skal en gjøre dette, innebærer det fort at en må bo på et litt dyrere overnattingssted, typ hotell, og spise mat ute på restaurant. Og det er noe som jeg ikke unner meg selv i hverdagen.

Men så har det seg slik at jeg for tiden bor i Halden, og mamma og pappa bor i Larkollen. Og Halden – Larkollen er ikke en så veldig lang sykkeltur på racersykkelen. Faktisk så er det ikke mer enn drøye 60 km den korteste veien. Og det som er enda bedre er at på «Skoglyveien 5 – hotellet» til mamma og pappa, er det ikke bare gratis å overnatte, der er det faktisk muligheter for å få mat også;)

Bedre kan det faktisk ikke bli! Hvorfor har jeg ikke tenkt på dette før? At jeg kan ta en lang racer-tur til Larkollen, for så å spise god mat og overnatte, før jeg har tatt turen hjem igjen!

Denne uka fikk altså Helen, Heidi og jeg prøvd ut akkurat dette! Det ble en supertur i finværet! Vi fikk og følge av Emma på deler av turen vår fra Halen mot Larkollen. I løpet av våre to dager på racersykkelen fikk vi sett det meste av den Østfold sør sitt flotte naturlandskap. Stort sett flatt med utallig antall gårder og frodige jorder. Samt de fineste stedene lang Østfold sin kyst. Larkollen som er mitt favoritt sted;) Saltnes, Vikanen, Saltes, Fredrikstad, Gamlebyen i Fredrikstad, og flotte Halden, selvfølgelig!


 

IMG_1459

IMG_1454IMG_1466

IMG_1465

Det var relativt fint i Vikane med strålende sol!IMG_1480

Langs bryggekanten i Fredrikstad

IMG_1485
IMG_1484

IMG_1487

Båten over til Gamlebyen i Fredrikstad.

IMG_1488


IMG_1493

IMG_1491

Mat må en selvfølgelig ha!

IMG_1496
…også hjemme i Halden igjen.

Mange takk for en super tur jenter. Gleder meg allerede til nest tur! 🙂

4 thoughts on “Real langtur på raceren…(med kun ei truse i baklomma;)

 1. Flott tur!

  Jeg kan anbefale en variant, en rundtur Strømstad-Hvaler (med båt) og retur via Fredrikstad og Solbergtårnet/Skjeberg. Jeg syklet den med Eirik Tandrevold i fjor sommer, dvs vi startet i Skjærhalden og tok båten, så syklet vi motsatt retning hjem igjen til Hvaler.

  1. Det høres ut som en veldig fin tur! Tusen takk for tipset:) Men må nok vente med denne turen til etter at VM er over;) (sperret sprint-terreng i hele Srømstad)
   Det er jo utrolig flott langs hele kysten av Østfold!
   : mari

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *