I’m a married woman

Foto: Lene Bergersen

IMG_1067fix

Forrige lørdag sto jeg hvit brud. Her er vi utenfor Juvet Landskapshotell. Foto: Lene Bergersen

Det begynner å gå opp for meg at det var jeg som giftet meg forrige lørdag…med verdens flotteste mann!

Vi hadde en helt fantastisk dag. Først i Sylte kirke i Valldal, og så på Juvet Landskapshotell, sammen med flott familie og mange fantastiske venner. Været var og på vår side, med strålene sol fra blå himmel hele dagen, og med noe av den flotteste naturen som Norge har å by på, kunne ikke rammene rundt bryllupet vært noe bedre.

Det ble et drømmebryllup, akkurat som jeg hadde håpet på…

 

IMG_6520__Bård Smestad

IMG_6523fix__Bård Smestad

22

Foto: Line Barka

IMG_6560fix

IMG_6579

Fantastik vær, fantastisk natur og fantastiske folk! Foto: Bård Smestad

44

Foto: Line Barka

IMG_6631

IMG_6732

IMG_6662

IMG_6656

64

Foto: Line Barka

 

IMG_6774fix

IMG_6786

Fra festen på låven ved Juvet Landskapshotell. Alle foto, uten om et par: Bård Smestad

…og til tider en stor ut av meg selv opplevelse. Jeg tok meg selv i å tenke et par ganger. «Hvor er bruden? Oh ja, det er jo meg det.»

Det tar litt tid å fordøye en slik storslagen opplevelse. Men nå har jeg sett på så utrolig mange fine bilder fra vår store dag og fått tid til å mimre tilbake. Så nå begynner det å gå opp for meg at det var jeg som var bruden forrige lørdag og at Ola var brudgommen.

Og at jeg nå er en godt gift kvinne!

Takk for en drømme dag! Og takk til alle som var med å gjøre vår dag helt unik!

IMG_6777fix

Foto: Bård Smestad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *