en anderledes vår

Det er ikke så dumt å sykle i Halden heller når det er fint vær og strålende sol!


For nøyaktig tre uker siden sa det pang i den venstre leggen min. En aldri så uventet muskelavrivning eller strekk, gjorde at jeg måtte bryte min første konkurranse for i år. Dermed varte ikke vårsesongen min lengre enn 14 minutter. Utrolig kiipt, men sånt skjer visst når en har passert 30.

Dermed blir vårsesongen min ganske så anderledes enn hva jeg hadde sett for meg. Det blir ingen testløp til EM og Norwegian Sprint, ingen 10-mila og ingen desverre ingen EM i Tjekkia. Heldigvis er jeg en type som liker gjøre mye annet enn å løpe i skogen med kart og kompass. For jeg elsker å være på topptur, gå på langrenn, og sykle lange racerturer i sola. Så jeg skal nok komme meg gjennom en vårsesong selv om det blir relativt lite med løping.

IMG_0588

Det har blitt litt sykling de siste ukene på meg…og litt «tur-orienteirng» (les orientering i gå-temop) den siste uka på meg. 

Turorienteirng_sette ut poster

Dette selvfølgelig ikke er optimalt å bli skadet når sesongen setter i gang for fullt, men det er lite å gjøre med dette akkurat nå, og en må bare gjøre det beste ut situasjonen. For å se det positive i det så «slipper» jeg nå å tenke noe som helst på EM og forberede meg til dette mesterskapet. Jeg kan sitte på sidelinja og følge med på hvordan alle andre gjør det. Det er fler som syns det er litt i overkant å ha to mesterskap, EM og VM, pluss verdens-cupløp hvor en skal prestere og være i bra form på under en og samme sesong. Nå blir det helt naturlig for meg å ha mitt hovedfokus på VM og ikke noe annet.


 

Samtidig så er det en annen stor begivenhet denne våren enn EM, for min del. Jeg skal faktisk gifte meg! Bryllupet var selvfølelig nøye timet inn orientiengens sesongplan, så det er ikke uten grunn at datoen for bryllupet til Ola og meg er helgen etter EM. Da ville det uansett vært naturlig å ta en liten pust i bakken uansett. Men selv om det ikke blir noen EM på meg i vår så har jeg likevel noe stort å se fram til…og akkurat det er faktisk ganske så godt kjenner jeg akkurat nå. Det har vært litt planleggning og organisering allerede med bryllupet og nå kan jeg bare kose meg med resten av forberedelsene i ro og mak, uten at jeg føler at det går på beskosning av mine forbredelser til EM eller andre konkurranser denne våren.


 

For ikke å snakke om forrige helg! Det må ha vært den beste helgen noen sinne…Da var det nemlig duket for mitt utdrikkningslag! Jeg hadde en aldri så liten anelse om at det kunne bli denne helgen. Men så var det plutselig en god del ting som tilsa noe annet, så jeg ble faktisk overrasket når x-antall helt fantastiske jenter troppet opp i Halden sentrum.

IMG_0562

Jeg i mitt ess forrige lørdag! alt kler den smukke… eller?  foto: Lene Bergersen

984070_10157105647635221_1483755244422433359_n

Og vi koste oss i sola…  foto: Lene Bergersen

12938265_10157105647605221_3140418634803488464_n

Hele gjengen 😉  (foto: kjenning av min storesøster)

Takk for en fantastisk dag alle sammen! Gleder meg virkelig til den første helgen i juni for dag blir det storslagen fest med alle sammen, pluss masse familie, og andre gode venner!

Så jeg får se om denne våren legger ut noe mer på hjemmesiden min om mine forberedelser til bryllupet som skal vøre den første helgen i juni, uten å avsløre for mye.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *